Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستورالعمل بانک ها برای پذیره نویسی واحدهای سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم(نماد پالایش) منتشر شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، در پی فراخوان پذیره نویسی واحدهای سرمایه گذاری صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم اداره کل امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی دستورالعمل پذیره نویسی توسط بانکها را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این دستوالعمل متقاضیان دارای حساب در هریک از بانک‌های منتخب می‌‌توانند از طریق مراجعه به درگاه‌های غیرحضوری و حضوری که توسط بانک‌های مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره ‌نویسی واحدهای سرمایه‌ گذاری مزبور اقدام نمایند.

همچنین اقلام اطلاعاتی مورد نیاز برای تکمیل اطلاعات (8) قلم شامل: نام، نام خانوادگی، شماره ملی،  تاریخ تولد، نام پدر، کد پستی، شماره تلفن همراه و شماره شبای بانکی فرد پرداخت‌ کننده می‌باشد. ضمن این که داشتن حساب به ازای هر کد ملی الزامی نیست؛ لیکن شماره شبای پرداخت ‌کننده می ‌بایست برای عودت وجوه مازاد بر واحدهای تخصیص یافته پس از اتمام پذیره ‌نویسی، در اطلاعات متقاضیان درج گردد.

این دستوالعمل به بانکهای ملی ایران، سپه، مسکن، کشاورزی، ملت، صادرات ایران، تجارت، توسعه تعاون، رفاه کارگران، قرض الحسنه مهر ایران، پست بانک ایران، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد و کارآفرین به عنوان بانکهای عامل در پذیره نویسی اعلام شده است.

متن این دستورالعمل به شرح زیر است:

الف) مقررات عمومی پذیره‌ نویسی:

1. پذیره ‌نویسی واحدهای این صندوق از طریق کارگزاری‌های بورس، سامانه ‌های آنلاین معاملاتی و درگاه‌های غیرحضوری و حضوری بانک‌های منتخب صورت می‌ پذیرد.

2. شروع پذیره ‌نویسی از بامداد روز چهارشنبه مورخ 1399/06/05 لغایت ساعت 24 روز چهارشنبه مورخ 1399/06/19 انجام خواهد شد.

3. پذیره ‌نویسی برای هر شخص حقیقی ایرانی دارای کد ملی تا سقف 50 میلیون ریال امکان‌پذیر است و محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد.

4. متقاضیانی که قبلاً در پذیره ‌نویسی واحدهای سرمایه ‌گذاری صندوق واسطه ‌گری مالی یکم (دارا یکم) شرکت کرده‌ اند، می‌ توانند در مجموع دو صندوق «سرمایه‌ گذاری واسطه‌ گری مالی یکم» و همچنین«سرمایه‌ گذاری پالایشی یکم» تا سقف 50 میلیون ریال پذیره ‌نویسی نمایند.

5. مبنای محاسبه تخفیف برای هر فرد حقیقی ایرانی در مجموع صندوق‌های سرمایه‌ گذاری موضوع

بند (4)، 50 میلیون ریال می‌باشد.

6. مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف، قیمت پایانی روز معاملاتی قبل از شروع پذیره ‌نویسی،

با احتساب 20 درصد تخفیف است.

7. پنج درصد از مبلغ پذیره ‌نویسی به بازارگردانی واحدهای صندوق تخصیص خواهد یافت و جزء دارایی‌های صندوق محاسبه می‌ شود.

8. داشتن کد معاملاتی (کد بورسی) برای پذیره ‌نویسی الزامی نیست. لیکن متقاضیان برای انجام معامله این واحدها که از 1 ماه به بعد از تخصیص امکان‌پذیر است، می‌توانند به تدریج طی ماه‌ های آینده و در فرصت مناسب نسبت به ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد معاملاتی (کد بورسی) مطابق رویه ‌های شرکت سپرده‌ گذاری مرکزی و تسویه وجوه اقدام نمایند.

9. متقاضیان دارای حساب در هریک از بانک‌های منتخب می‌‌توانند از طریق مراجعه به درگاه‌های غیرحضوری و حضوری که توسط بانک‌های مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره ‌نویسی واحدهای سرمایه ‌گذاری مزبور اقدام نمایند.

10. اقلام اطلاعاتی مورد نیاز برای تکمیل اطلاعات (8) قلم شامل: نام، نام خانوادگی، شماره ملی،

تاریخ تولد، نام پدر، کد پستی، شماره تلفن همراه و شماره شبای بانکی فرد پرداخت ‌کننده می ‌باشد.

11.داشتن حساب به ازای هر کد ملی الزامی نیست؛ لیکن شماره شبای پرداخت‌ کننده می ‌بایست برای عودت وجوه مازاد بر واحدهای تخصیص یافته پس از اتمام پذیره ‌نویسی، در اطلاعات متقاضیان

درج گردد.

تبصره (1):عودت وجوه به هر دلیل از جمله اضافه پرداختی و مازاد ناشی از تسهیم بالنسبه توسط صندوق صرفاً به شماره شبای پرداخت‌ کننده صورت می‌ پذیرد.

تبصره (2):حقوق مالکانه واحدهای سرمایه‌ گذاری، متعلق به اشخاص حقیقی است که پذیره ‌نویسی بر مبنای کد ملی آن‌ها صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بورس عرضه سهام دارا دوم پالایشی یکم پذیره نویسی دارا دوم نویسی واحدهای سرمایه سرمایه گذاری پالایشی یکم پذیره نویسی شماره شبای مورد نیاز کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالین اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند، اما آنها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند. 

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آنها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم. 

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسئولان اماراتی از آن بازدید کردند. 

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسئولین دو کشور آن را خنثی کرده اند. 

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۷/ اکسپو در «خانه امن»
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟