Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته مورخه 25 خرداد ماه سال جاری، تعدادی از مال باختگان سامانه نیما در مقابل بانک مرکزی تجمع کردند و خواستار روشن شدن وضعیت پول هایی شدند که برای دریافت ارز به سامانه نیما واریز کرده اند اما ارزی تاکنون دریافت نکرده اند. تجمعی که به مانند تجمع اسفندماه سال گذشته معترضان در مقابل بانک مرکزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک اقتصادی، پلاکاردهایی که معترضان سامانه نیما در تجمع روز گذشته در دست داشتند بیانگر این بود که معترضان، این سامانه را مسئول به غارت رفتن سرمایه 400 شرکت تولیدی و بازرگانی و بیکار شدن 40 هزار نیروی کار می دانستند.

سامانه نیما چیست و چگونه کار می کند؟

سامانه نظام یکپارچۀ معاملات ارزی که به اختصار "سامانه نیما" نامیده می شود از تاریخ 28 بهمن ماه 1396 به صورت آزمایشی کار خود را آغاز کرد. این سامانه در 3 اردیبهشت ماه 1397 به صورت رسمی راه اندازی شد. سامانه نیما به عنوان بستر امنی برای خرید و فروش ارز معرفی شد که مکانیزم آن به این صورت بود که بازرگانان درخواست‌های خود برای تأمین ارز را در سامانه جامع تجارت ثبت می‌کردند و این تقاضا‌ها به صورت سیستمی به سامانه نیما منتقل می‌شد و متناسب با آنها، صرافی‌های مجازی (تحت نظارت بانک مرکزی) که برای آن ها در سامانه نیما دسترسی ایجاد شده بود، قادر بودند سفارش های مختلف ارز را مشاهده کنند و متقاضی تأمین آن‌ها شوند.

سپس واردکنندگان با پیشنهادهایی از یک یا چند صرافی مواجه می‌شدند که در آن نرخ ارز مشخص بود و زمان تحویل آن نیز درج شده و می‌توانستند با انتخاب یکی از آنها، پول خرید ارز را به حساب صرافی واریز کرده و در موعد مقرر، ارز مورد نیاز خود را دریافت کنند. فرآیندی که اگر طی نمی شد، کالا‌های وارده ترخیص نمی شد.

حرف معترضان چیست؟

یکی از مال باختگان حاضر در جمع دیروز در گفتگو با خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: در ابتدا عرض کنم که تجمع دیروز مربوط به دلالان نبوده است و مربوط به تولیدکنندگانی بود که مال باخته در سامانه نیما بودند. ما از طریق سامانه نیما برای خرید مواد اولیه و واردات کالاهای استراتژیک کشور ارز خریداری کردیم و پول آن را نیز در تاریخ 8 بهمن ماه و 14 اسفند ماه سال گذشته واریز کردیم.

وی ادامه داد: در 14 اسفندماه سال گذشته تعدادی از صرافان به بانک مرکزی اعلام کردند که ارزی که سه ماه قبل فروختیم به نوعی نتوانستیم تعهد خود را ایفا کنیم و خریداران ارز معترضند. پیشنهاد دادند که به این افراد ریال پرداخت شود که با ما نیز تماس گرفتند که بجای ارز، ریال تحویل بگیرید. پاسخ ما هم این بود که ما ریال ندادیم که بعد از چند ماه دوباره ریال تحویل بگیریم و در ثانی اگر ریال دریافت کنیم تعهدات ارزی ما چه خواهد شد؟

وی افزود: به هر صورت ما ریال را تحویل نگرفتیم. البته عده ای ریال دریافت کردند که آن ها نیز دوباره شکایت کردند که قضیه تامین ارز ما چه خواهد شد. این مال باخته گفت: با این حال در همان زمان 14 اسفند صرافی ها دوباره 300 میلیارد تومان ارزی که اصلا موجود نبود را فروختند و به عبارت بهتر خالی فروشی کردند.

این فرد اصل ماجرا را این گونه بیان کرد: 25 صرافی در ایران برای شخصی به نام سعید آلوسی که هم اکنون متواری است  در سامانه نیما خالی فروشی انجام می دادند و ارزی که وجود نداشته را می فروختند و تعداد دیگری نیز این خالی فروشی را برای شخصی به نام هراتی پور انجام می دادند.

وی افزود: کل پولی که این افراد دریافت کردند به حساب شرکتی به نام دلفین (یکی از بزرگترین تامین کنندگان ارز در کشور) واریز شده است. شیوه کار هم به این صورت بود که اینها ارز را با قیمت ده درصد پایین تر بر روی سامانه نیما قرار می دادند و بانک مرکزی نیز از این موضوع اطلاع داشت، چون سامانه نیما متعلق به این بانک است و بعد هم وقتی ما درخواست خود را بر روی سامانه نیما قرار می دهیم، این سامانه برای متقاضی تایید ارز می زند و فرد می تواند خرید خود را انجام دهد. به هر صورت، شرکت دلفین ریال ها را دریافت می کرده و نفت موجود بر روی خلیج فارس را به صورت 20 درصد ارزان تر و نقدی خرید می کرده است. وقتی این شرکت، نفت خریداری شده را صادر می کرده، ارز را با قیمت ده درصد پایین تر بر روی سامانه نیما قرار می داده است. اکثر خریدارها نیز ارز را به خاطر پایین تر بودن قیمت آن خریداری می کردند. موعد تحویل ارز هم 30 روز کاری بعد بوده و هم اکنون این 30 روز کاری برای ما 5 ماه طول کشیده است!

وی گفت: به هر حال 90 درصد از تولیدکنندگان در ایران بارهاشان در گمرک باقی مانده است و باید هزینه های زیادی را بابت این تاخیر در ترخیص متحمل شوند. همچنین به تازگی هم که گمرک به برخی از همین افراد مال باخته، اخطار داده است که یا کالای خود را ترخیص کنید یا اینکه کالاها به سازمان اموال تملیکی تحویل داده می شود. هم پول در سامانه نیما رفته است و هم کالاهای مانده در گمرک در حال توقیف و سپردن به سازمان اموال تملیکی می باشد. از سوی دیگر خط تولید خوابیده است و در این میان هیچ کس به فکر تولیدکننده و هزینه های متحمل به آن نیست و کارگران در حال بیکار شدن می باشند. با این وضعیت دیگر تولیدکننده دلیلی برای ادامه تولید نمی بیند.

وی در مورد اینکه نتیجه این تجمع چه شد، گفت: قرار بود امروز ساعت ده صبح با ضابط قضایی جلسه ای برگزار شود و همچنین جلسه دیگری نیز ساعت 15 برای پرداخت ارزها در بانک مرکزی با حضور ضابط قضایی برگزار گردد. 

این موضوع مشابه آن چیزی است که حدود یک سال پیش و در مورخه 6 تیرماه 1398 سایت تابناک طی مطلبی با عنوان "کلاهبرداری 300 میلیارد تومانی در سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی، نیما" به آن پرداخته بود.

یکی از مال باختگان سامانه نیما در آن زمان در گفتگو با سایت تابناک گفت:

"اوایل اردیبهشت ماه 1398 و در پی ثبت تقاضایمان در سامانه نیما، صرافی‌ با نام «نیکبخت و شرکا» را به منظور تأمین ارز انتخاب کرده و با دریافت شماره حساب از ایشان، مبلغ مورد نیاز برای خرید ارز را به حساب ایشان واریز کردیم و منتظر شدیم تا در موعد مشخص، ارز مورد نیاز را دریافت کنیم که این اتفاق رخ نداد. این موضوع موجب شد ماجرا را پیگیری کنیم و دریابیم که صرافی مورد نظر کلاهبرداری کرده و سهامدارانش متواری شده‌اند."

وی در ادامه با تأکید بر مراجعه به قوه قضائیه و مساعدت فوری ایشان با مال باختگان گفت: "با شکل گیری پرونده دریافتیم که جز شرکت ما، وجوه شرکت‌های دیگری نیز برای دریافت ارز به حساب این صرافی واریز شده و شمار شاکیان پرونده رو به افزایش است. پرونده‌ای که اکنون حدود ۵۰ مال باخته دارد که جمعا حدود ۳۰۰ میلیارد تومان به حساب این صرافی مجاز واریز نموده‌اند."

جواب بانک مرکزی به معترضان به مانند گذشته!

اما جواب بانک مرکزی به تجمع اعتراضی دیروز چه بود؟

روابط عمومی بانک مرکزی طی اطلاعیه ای که در سایت بانک مرکزی منتشر کرد، با اشاره به تجمع اعتراضی جمعی از واردکنندگان در مقابل ساختمان این بانک در خصوص عملکرد سامانه نیما، ضمن تصریح این موضوع که رسالت سامانه نیما ایجاد فضای مناسب برای اطلاع خریداران- فروشندگان و صادر کنندگان- وارد کنندگان ارز از میزان عرضه و تقاضا و تسهیل داد و ستد است، تاکید کرد که «نیما» پوشش ریسک‌های معمول تجارت را دربر نمی‌گیرد و چنانچه یکی از طرفین معامله از تعهدات خود تخطی کند، موضوع توسط مرجع قضایی پیگیری می شود.

جوابیه بانک مرکزی به معترضان دقیقا مشابه جوابیه ای بود که این بانک در 10 تیرماه سال گذشته به تابناک داده بود. در آن زمان در بند 2 جوابیه بانک مرکزی آمده بود:

"اطلاعات منتشره در گزارش خبرگزاری، حاکی از عدم ایفای تعهد توسط یکی از طرفین قرارداد است که ریسکی محتمل در تمام معاملات بوده و ارتباطی با بستر انجام معامله ندارد. در این راستا امنیت سامانه نیما مشروط به سلامت طرفین معاملات کماکان پا برجاست و کوچکترین ریسکی از این محل متوجه مشتریان و مراجعان نخواهد بود".

فرد مال باخته در گفتگو با خبرنگار تابناک اقتصادی در مورد جوابیه بانک مرکزی به معترضان گفت: اینکه بانک مرکزی می گوید نیما پوشش ریسک های معمول تجارت را در بر نمی گیرد، صحیح نیست. اگر قرار است این گونه باشد فعالیت سامانه نیما را متوقف کنند و مانند گذشته ما حواله را خودمان بزنیم و نیازی به حضور بانک مرکزی نیست. بانک مرکزی به این دلیل تنها در این فرآیند هم اکنون حضور دارد که 4 درصد مالیات ها و ارزش افزوده ها را دریافت کند. وی افزود: اگر سامانه نیما را کنار بگذارد، در کشور فراوانی جنس خواهد شد.

چرا مکانیزم سامانه نیما به مانند مکانیزم بازار متشکل ارزی نمی شود؟

از آبان ماه سال 1397 عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی بارها وعده راه اندازی بازار متشکل ارزی را داد اما این بازار هرگز راه اندازی نشد. حتی جلسات متعددی برای راه اندازی بازار متشکل ارزی برگزار شد، هیات مدیره، مدیرعامل و ساختمانی برای آن در نظر گرفته شد اما تا لحظه نگارش این متن، این بازار شروع به کار نکرد. مکانیزم کار بازار متشکل ارزی این گونه بود که قرار بود برای خرید و فروش ارز در این بازار، پول ها به حساب واسطی ریخته شود.

حالا سامانه نیما هم می شد که مکانیزمی مشابه با بازار متشکل ارزی داشته باشد و برای کاهش ریسک کلاهبرداری یا عدم ایفای تعهد طرفین، پول ها برای دریافت ارز در این سامانه به حساب واسطی ریخته شود.

به هر حال بازار متشکل ارزی با آن همه هزینه هنوز به سرانجام خاصی نرسیده است و حداقل می شد که این هزینه ها را بانک مرکزی برای راه اندازی مکانیزمی مشابه با بازار متشکل ارزی، برای سامانه نیما انجام می داد تا امروز شاهد این تجمعات در مقابل بانک مرکزی نمی بودیم.

نکته دیگر در مورد سامانه نیما، آیا صرافی ها ضمانت کافی برای حضور در سامانه نیما دارند؟ آیا بانک مرکزی نظارتی بر صرافی ها دارد؟

نکته مهم در این ماجرا این است که گویا این صرافی هایی که از نظر بانک مرکزی صرافی های مجاز می باشند و پول به حساب آن ها جهت دریافت ارز واریز می شود، ضمانت خاصی بابت دریافت این پول ها و ایفای تعهدات نداده اند. موضوعی که سال گذشته در مصاحبه یک مال باخته با تابناک نیز به آن اشاره شد.

وی گفت: "بر خلاف آنچه تصور می‌شود و چه بسا ما و برخی دیگر از مال باختگان نیز تصور می‌کردیم، این صرافی‌های مجاز هیچ گونه ضمانت خاصی در قبال وجوهی که دریافت می‌کنند به جایی نداده‌اند و تنها ضمانت موجود در پرونده شان، معادل نیمی از سرمایه ثبتی شرکت‌های تضامنی ثبت شده توسط آنهاست. سرمایه ثبتی‌ که برای این صرافی (نیکبخت و شرکا) واقع در اهواز، ۴ میلیارد تومان بوده که برای نیمی از آن ضمانت نامه بانکی دریافت شده که آن هم تنها ۱۰ درصدش (۲۰۰ میلیون تومان) نقدی بوده و مابقی وثایق ملکی است".

فریال مستوفی رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران نیز طی مصاحبه ای در مورخه 25 خرداد ماه سال جاری گفت: برخی تولیدکنندگان مدعی هستند ۶ ماه است که پول به ریال پرداخت کرده‌اند اما ارز نگرفته‌اند. همچنین آنها مدعی هستند که برخی از صرافی‌هایی که از سوی بانک مرکزی برای تخصیص ارز صادراتی به واردکننده معرفی شده‌اند، ارزی به تولیدکننده‌ها پرداخت نکرده‌اند و پولِ ریالی آنها نزد صرافی‌ها است. مستوفی گفت: نظر بانک مرکزی این است که مسئولیتی در مقابل صرافی‌ها ندارد. بهتر است که بانک مرکزی نظارت کافی بر عملکرد صرافی‌ها داشته باشد.

به هر صورت به نظر می رسد که اگر بانک مرکزی یک سال پیش و پس از انتشار خبر تابناک موضوع کلاهبرداری در سامانه نیما توسط برخی صرافی ها را جدی می گرفت امروز با این تجمعات رو به رو نبودیم. بهتر است این بار بانک مرکزی به جای انتشار جوابیه، راهکارهای مناسبی را جهت جلوگیری از کلاهبرداری های احتمالی دیگر از طریق این سامانه ارائه دهد.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: اکبر طبری محمدعلی کشاورز پروانه سلحشوری پلاسمای خون پدر سالار افغانستانی ها در ایران سامانه نیما صرافی بانک مرکزی مالباختگان اکبر طبری محمدعلی کشاورز پروانه سلحشوری پلاسمای خون پدر سالار افغانستانی ها در ایران بازار متشکل ارزی سامانه نیما مال باختگان میلیارد تومان بانک مرکزی ماه سال گذشته دریافت ارز راه اندازی خالی فروشی مال باخته برای خرید صرافی ها پول ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی

بدین ترتیب می‌توانید با تمرکز بر روی نیازها و تفاوت‌های جامعه هدف، تبلیغات خود را به شکلی موثرتر و جذاب‌تر ارائه دهید و در نتیجه، بازدهی بیشتری از تبلیغاتتان بدست آورید. در این مقاله، ما نکات کلیدی و استراتژی‌های موفقیت در بازاریابی پیامکی را آموزش می‌دهیم. همچنین، به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید بهترین بانک شماره را برای جامعه هدف خود انتخاب کنید و با استفاده از آن، بهترین بازدهی را از تبلیغاتتان بدست آورید.

تکنیک‌های مهم در بازاریابی پیامکی

همانطور که قبلا گفتیم بازاریابی پیامکی یکی از پربازده ترین روش های بازاریابی دیجیتال است. آنچه که نرخ بازدهی را در این روش تعیین می‌کند میزان نیاز مخاطبین هدف به خدمات ما است. بنابراین با ارسال های تفکیکی به بانک شماره موبایل مشاغل مختلف با توجه به نیاز خود می‌توانید بازدهی تبلیغات را به حداکثر برسانید. علاوه بر دقت در هدفمندسازی ارسال ها که نقش حیاتی در نتایج دارد موارد مهم دیگری هم هستند که باید به آن ها دقت کنید:

1. زمان‌بندی مناسب ارسال

زمان‌بندی مناسب ارسال پیام‌ها نقش بسیار مهمی در موفقیت تبلیغات پیامکی دارد. با برنامه‌ریزی و ارسال پیامک تبلیغاتی در زمان‌هایی که مخاطبان بیشترین فعالیت را دارند، می‌توانید نرخ بازدهی و تعامل را بهبود ببخشید. تحقیقات نشان می‌دهند صبح زود پس از بیداری، ظهر در حال ناهار، عصر پس از پایان ساعت کاری، و همچنین روزهای آخر هفته مانند جمعه و شنبه، به عنوان زمان‌های مطلوب برای ارسال پیامک‌ها شناخته می‌شوند.

2. محتوای کوتاه و جذاب

استفاده از محتوای کوتاه و جذابی که به‌سرعت توجه مخاطبان را جلب کند، از اصول اساسی در بازاریابی پیامکی است. پیامک تبلیغاتی باید به‌صورت کوتاه و خلاصه باشد تا در یک نگاه قابل درک باشند. همچنین محتوای پیام باید جذاب باشد تا مخاطبان را به عمل واکنشی فرا بخواند. با ارائه پیام‌هایی که مفید، جذاب و خلاصه باشند، می‌توانید توجه مخاطبان را به خود جلب کرده و از آن‌ها به عنوان مشتریان وفادار بهره‌مند شوید.

3. شناخت دقیق مخاطبان

با داشتن آگاهی کامل از سلیقه‌ها، نیازها، و تمایلات مخاطبان هدف، می‌توانید به طور موثرتری با آن‌ها ارتباط برقرار کنید و پیامک تبلیغاتی را ارسال کنید که برای آن‌ها جذابیت بیشتری داشته باشد. به عبارت دیگر، با شناخت دقیق از مخاطبان، می‌توانید محتوا و تبلیغات خود را به طور دقیق‌تری به نیازها و تمایلات آن‌ها تنظیم کنید. بدین ترتیب احتمال بازدهی بالاتری را در همه کمپین‌های بازاریابی از جمله بازاریابی پیامکی، ارسال انبوه واتساپ و ربات ارسال پیام گروهی در تلگرام دارید.

4. شخصی‌سازی پیام‌ها

شخصی‌سازی پیام‌ها یک راهکار بسیار مهم در تبلیغات پیامکی است که به شما این امکان را می‌دهد تا با مخاطبان خود ارتباط بهتری برقرار کنید. این اقدام می‌تواند به مخاطب این احساس را القا کند که پیام مورد نظر به طور خاص برای او طراحی شده است. بنابراین با ارسال پیامک تبلیغاتی که به نیازها و تمایلات هر مخاطب بیشتر پرداخته و با نام مخاطب، ارائه تخفیف‌ها و پیشنهادهای شخصی‌سازی شده، جذابیت بیشتری برای آن‌ها داشته باشد، می‌توانید نتایج بهتری از تبلیغات خود به‌دست آورید.

 

از کجا بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند بیابیم؟

تا کنون دریافتیم که انتخاب بانک شماره موبایل تفکیک شده و هدفمند نقش حیاتی در بازدهی تبلیغات پیامکی دارد. اما مسئله بسیار مهم این است که این دیتای شماره موبایل را از کجا تهیه کنیم. شما میتوانید این شماره ها را به دو روش جمع آوری کنید. روش اول استفاده از شماره های ذخیره شده در دستگاه ثبت شماره مشتری است. البته این روش تنها مناسب کسب و کارهایی است که به صورت مستقیم با مشترین خود ارتباط دارند و مدتی از آغاز فعالیت آنها میگذرد.

شماره هایی که در دستگاه ثبت شماره مشتری خود سیو کرده اید قطعا بهترین شماره ها برای بازاریابی پیامکی هستند. چرا که شما می‌دانید این افراد حداقل یکبار از خدمات و محصولات شما بازدید کرده اند، بنابراین محصولاتتان یکی از نیاز های آن ها است. همچنین با ارسال پیامک تبلیغاتی شخصی سازی شده به این افراد می‌توانید برای آن ها آفر و تخفیف های مناسبتی در نظر بگیرید و به مرور آن ها را به مشتریان وفادار تبدیل کنید.

روش دوم استفاده از بانک شماره موبایل رایگان یا پولی آماده ای است که اپراتورها در اختیارتان قرار می‌دهند. این بانک شماره تلفن ها اغلب اطلاعات مشتریان را بر اساس جنسیت،صنف کاری، سن، منطقه جغرافیایی، علایق و سلایق، وضعیت ازدواج و سایر معیارهای دیگر تفکیک می‌کنند. شما می‌توانید از شرکت‌های بازاریابی دیجیتال و آژانس‌های تبلیغاتی مانند یکتانت و نوین ایده که در زمینه تبلیغات پیامکی فعالیت می‌کنند، کمک بگیرید. این شرکت‌ها معمولاً دسترسی به بانک اطلاعاتی شماره موبایل بزرگ و منظم دارند که می‌توانند به شما کمک کنند تا بازاریابی هدفمندتری داشته باشید و با مخاطبان ارتباط مناسب برقرار کنید.

 

نکات قبل از خرید بانک شماره موبایل آماده

قبل از خرید بانک شماره موبایل، اطمینان حاصل کنید که شماره‌ها به‌روز و فعال هستند. یکی از مهم‌ترین عواملی که باید مورد توجه قرار گیرد، سال آخرین آپدیت بانک شماره تلفن است. چرا که اگر مدت زیادی از آخرین آپدیت گذشته باشد، احتمال دارد که بسیاری از شماره‌ها نادرست یا غیرفعال شده باشند. همچنین، به تعداد شماره‌ها و ویژگی‌های آن‌ها توجه کنید. برخی دیتای شماره موبایل فقط شماره‌ها را شامل می‌شوند، در حالی که برخی دیگر اطلاعات بیشتری مانند نام و نام خانوادگی را نیز در اختیار شما قرار می‌دهند.

جمع بندی

در این مطلب، بازاریابی پیامکی به عنوان یکی از روش‌های موثر تبلیغاتی مورد بررسی قرار دادیم. دیدیم با انتخاب درست بانک شماره موبایل، می‌توانیم در ارسال پیامک تبلیغاتی بهترین بازدهی را داشته باشیم. لذابه شما آموختیم چگونه کاملترین بانک شماره موبایل را برای جامعه هدف خود انتخاب کنید. ما در اینجا نکات کلیدی و استراتژی‌های موفقیت در تبلیغات پیامکی را شرح دادیم. تا بتوانید با استفاده از این نکات، بازدهی بیشتری از اس ام اس مارکتینگ به‌دست آورید.

دیگر خبرها

  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir