Web Analytics Made Easy - Statcounter

باور کردنی نیست ولی بخشی از مشتریان شبکه بانکی کشور شماره حساب یکسان دارند و روزانه مبالغ زیادی بجای انتقال به حساب مقصد مدنظر به حساب شخص دیگری واریز می‌شود.

سرویس اقتصاد مشرق - این‌روزها اگر بخواهید به کسی پول قرض داده و یا از کسی مبلغی دریافت کنید و یا حتی خرید کرده بخواهید وجه آن را پرداخت کنید، کمتر کسی پیدا می‌شود که تمایل به دریافت پول نقد داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولویت اول همه واریز به حسابشان است.

در گذشته برای واریز پول باید به بانک مراجعه می‌کردیم و پس از معطل شدن در صف بانک، چندین فرم انتقال پر کرده تا در نهایت موفق به انجام یک تراکنش ساده شویم اما الان این اتفاق در راحت ترین حالت ممکن و با استفاده از یک تلفن هوشمند یا دسترسی به اینترنت قابل انجام است.

بیشتر بخوانید چرا بانک مرکزی با بانک‌های متخلف برخورد نمی‌کند؟ +عکس

انتقال وجهی که هم از سهولت برخوردار است و هم امنیت و سرعت را با هم دارد بنابراین روز بروز استفاده از این تکنولوژی برای مبادلات مالی اضافه می‌شود و افراد بیشتری خواهان بهره‌برداری از این امکان هستند.

در این میان برخی بی دقتی‌ها سبب شده تا مشتریان دو بانک ملی و صادرات نسبت به استفاده از این فرصت دچار تردید شده و عطای انتقال وجه اینترنتی را به لقایش ببخشند یا راه‌های سخت‌تری برای مقصود خود در نظر بگیرند. اما ماجرا چیست؟

دردسر شباهت شماره حساب بانک‌ها

گرچه قبول کردن این بی‌دقتی از سوی بانک‌ها بسیار سخت است اما واقعیت این است که در حداقل دو بانک صادرات و ملی این رویه وجود دارد و بسیاری از شماره حساب‌های صادر شده از سوی این دو بانک مشترک هستند.

به عبارتی دیگر ممکن است شما قصد داشته باشید پولی را به حساب شخص A واریز کرده ولی در نهایت ببینید پولتان وارد حساب شخص دیگری شده است که نه شما اورا می‌شناسید و نه او شما را. و این تازه اول دردسر است. برای نمونه به تصاویر زیر نگاه کنید.

همانطور که از این دو تصویر مشخص است، در ازای شماره حساب واحد، در هر بانک اطلاعات یک مشتری و صاحب حساب پیدا می‌شود. در بانک ملی فردی به نام منصور ... و در بانک صادرات شخصی به نام امین ...

حال فرض کنید شما می‌خواهید مبلغی پول به حساب آقای منصور ... که در بانک ملی حساب دارد واریز کنید، احتمال اینکه مبلغ به دست ایشان برسد در بهترین حالت ۵۰ درصد است چرا که نرم افزار انتقال وجه ممکن است آقای امین ... را بشناسد و پول شما به حساب او واریز شود. عکس این قضیه نیز ممکن است یعنی پول به حساب شخص دیگری واریز شود.

بانک کدام مشتری را می‌شناسد؟

اگر این اتفاق بیفتد و پول اشتباه واریز شود تازه فرآیند دردسرها و درگیری‌های مربوط به برگشت‌زدن پول شروع شده و باید تلاش کنید تا مبلغ برگشت زده شود که این یعنی معطلی و افتادن از کار و زندگی به خاطر خطا و بی دقتی بانک.

سمت دیگر این مسئله نیز این است که اساسا امکان انتقال وجه به حساب مورد نظر فراهم نیست چرا که بانک همین مشتری را فقط نمایش می‌دهد و اگر بخواهید با تراکنش الکترونیکی پول انتقال دهید عملا ممکن نخواهد بود.

لزوم تغییر شماره حساب‌های بانکی

همانطور که اشاره شد، بخشی از مشتریان شبکه بانکی کشور شماره حساب یکسان دارند و روزانه مبالغ زیادی بجای انتقال به حساب مقصد مدنظر به حساب شخص دیگری واریز می‌شود.

این مسئله که حاصل بی‌تدبیری مدیران دو بانک اشاره شده و احتمالا بانک‌های دیگری باشد، یکی از نقطه ضعف‌ و باگ‌های شبکه بانکی کشور است که لازمست بانک مرکزی در خصوص آن ورود کرده و این مشکل را حل کند تا مردم دچار سردرگمی نشوند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور زلزله تهران اخبار بورس بانک مرکزی بانک ها بانک ملی بانک صادرات عبدالناصر همتی شماره حساب بانکی اینترنت حساب شخص شماره حساب انتقال وجه بانک ملی دو بانک بی دقتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۶۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!

ایتنا - شرکت اپل به کاربران آیفون هشدار داده که باید هنگام شارژ گوشی‌های هوشمند خود نکات ایمنی را رعایت کنند در غیر این صورت ممکن است آتش‌سوزی، برق گرفتگی یا آسیب جدی رخ دهد.
بر اساس جزییات منتشر شده در وبسایت پشتیبانی اپل، این شرکت فناوری از کاربران خواسته است که آیفون، آداپتور یا کابل شارژر را هرگز زیر پتو، بالش یا بدن خود قرار ندهند زیرا این کار می‌تواند باعث گرم شدن بیش از حد دستگاه و بروز حادثه شود.

اپل تاکید کرده آیفون، آداپتور و شارژر بی‌سیم خود را هنگام استفاده یا شارژ کردن در مکانی با تهویه مناسب نگه دارید. اگر آیفون شما در حال شارژ است، نباید برای مدت طولانی با بدن شما تماس داشته باشد.

این هشدار به ویژه زمانی اهمیت می‌یابد که کاربران قصد خوابیدن یا قرار گرفتن در شرایطی را دارند که نمی‌توانند افزایش دمای گوشی را متوجه شوند.

براساس توصیه‌های ایمنی اپل، کاربران باید همواره از آداپتورها و کابل‌های اصلی این شرکت برای شارژ آیفون استفاده کنند. محصولات شرکت‌های ثالث و ارزان‌قیمت ممکن است استاندارد لازم را نداشته و خطرآفرین باشند.

اپل همچنین هشدار داده است که کابل‌ها یا شارژرهای آسیب دیده یا مرطوب می‌توانند باعث آتش سوزی، برق گرفتگی، جراحت یا آسیب به گوشی یا دیگر اموال شوند.

این اقدام اپل در پی گزارش‌های متعددی درباره گرم شدن بیش از حد آیفون‌ها حین شارژ صورت گرفته است. چنین وضعیتی می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

با افزایش نگرانی‌ها درباره ایمنی محصولات فناوری، شرکت‌های بزرگ ناگزیرند دستورالعمل‌های لازم را برای استفاده ایمن از دستگاه‌های هوشمند منتشر کنند.

دیگر خبرها

  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!